det er mig Torben hørlyck

Jeg har altid interesseret mig meget for sport og har i mange år dyrket blandt andet squash på højt plan. I dag træner jeg breddetræning i Kolding KFUM Squash. Gennem min interesse for idræt har jeg stiftet bekendtskab med mange forskellige skader og muskelproblemer, og det har givet mig en stor interessere i kroppens reaktion på forskellige belastninger. Du kan se mere under Behandlinger & Priser.

At blive massør var derfor et naturligt valg, og jeg holder mig løbende ajour med den nyeste viden på området gennem kurser og efteruddannelse.

CV
2008: Lægeeksamineret massør, Lasota Terapi Akademi
2010: Triggerpunktsterapeut, sportseducation.dk
2010: Stolemassør, sportseducation.dk
2014: Skulder-massage, Lasota Terapi Akademi
2014: Baby- og børnemassage, Lasota Terapi Akademi
2017: Uddannet ved Innowell indenfor : Anatomi, fysiologi, sygdomslære, famakologi, psykologi. 
RAB-Godkendt.